Viimeinen kevät

Hyvät asiakkaamme, Moukaripäät-hallin toiminta päättyy tämän kevään jälkeen. Halli palvelee normaalisti huhtikuun loppuun asti. Kaikki kevääksi varatut hallivuorot ovat luonnollisesti voimassa sovitusti ja uusia varauksia voi tehdä 30.4. asti. Verkkokauppaan on tulossa hyviä loppuunmyyntitarjouksia, niistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Ainoastaan hallin ja verkkokaupan toiminta päättyy, jatkan yrittäjän taivaltani Moukaripäissä muilla toimialoillamme. Hallin emännöinti kaiken muun ohessa ei muuttuneessa elämäntilanteessa ole enää ensi hallikaudella toimiva vaihtoehto. Halliprojekti on ollut oma ”lempilapsi”, jota olen tehnyt suurella sydämellä, työtunteja laskematta. Luopuminen on vaikeaa, mutta väistämätöntä tässä vaiheessa. Nöyrä kiitos jokaiselle asiakkaalle, ystävälle ja yhteistyökumppanille saamastani luottamuksesta ja tuesta!

Toivottavasti Moukaripäät-halli on tuonut paljon iloa monen koiran ja koiraharrastajan elämään, on ollut kunnia olla siinä mukana. Hallitoiminta päättyy omalta osaltani, mutta koiraharrastus ei katoa mihinkään, joten treeneissä ja kokeissa nähdään!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail