Tiina Kuusiston TOKO-päivä 25.11.

Suosittu ja pidetty kouluttaja Tiina Kuusisto tulee luennoimaan ja kouluttamaan TOKOa Moukaripäät-hallille 25.11.! Koulutuspäivä sisältää 1,5 tunnin luennon sekä koirakkopaikalle osallistuvalle 30 minuuttia yksilöllistä harjoitteluaikaa. Luennon aiheena on ”Onnistunut tokotreeni” eli luennolla tutustutaan erilaisiin treenien suunnittelutapoihin, treenikuplan luomiseen ja mietitään järkeviä toimintatapoja virheiden varalle.

Koirakkopaikkoja on jäljellä kuusi, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti. Kuunteluoppilaspaikkoja on vielä runsaasti jäljellä. Koirakkopaikan hinta on 65 euroa ja kuunteluoppilaspaikan 25 euroa. Koirakoiden harjoitukset muokataan kunkin toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi, joten kuunneltavaa ja katsottavaa riittää koko päivän ajan. Koulutuspäivä alkaa luennolla klo 10 ja koulutuspäivän arvioitu päättymisaika on klo 16.30. Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset: yritys@moukaripaat.fi

Tiina Kuusisto kouluttaa positiivisin koulutusmetodein koiralähtöisesti. Hänelle on erityisen tärkeää koiran hyvinvointi koulutustilanteissa. Tiinaa kuvaillaan iloiseksi ja kannustavaksi kouluttajaksi, joka löytää jokaisesta koirakosta potentiaalia. Tiina kilpailee bordercolliensa Jaimen kanssa tokon EVL-luokassa (V-S piirM v. 2015, 2016, SM-finalisti v. 2014 ja 2016) sekä pk-haussa. Tiina on perehtynyt koirien ongelmakäyttäytymisiin sekä stereotyyppisiin käyttäytymismalleihin kouluttaessaan kodinvaihtajana hänelle tullutta bordercollie Helinää.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail