8.10.2017 Anu Rikkilän koulutuspäivä

Anu Rikkilä saapuu hallille kouluttamaan 8.10.2017 klo 10-16! Koirakkopaikat on täynnä, mutta kuunteluoppilaita mahtuu vielä mukaan. Voit ilmoittautua myös varalle koirakkopaikalle. Koulutuspäivän teemana on pk- ja tokokoirien noudot ja hypyt. Tule viettämään mukava koulutuspäivä ja hakemaan treenivinkkejä talvikaudeksi hyppynoudon turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun! Koulutuspäivä on avoin kaikentasoisille ja mukaan mahtuu 8 koirakkoa. Koirakkopaikan hinta on 57 euroa, kuunteluoppilas 20 euroa. Hintaan sisältyy luennon ja koulutuksen lisäksi kahvi/tee. Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset: yritys@moukaripaat.fi

Hyppynouto on käyttäytymisketju, jossa yhdistyvät noutamisen ja hyppäämisen osataidot. Käyttäytymisketju on aina niin vahva kuin sen heikoin palanen. Jos joku taito ei ole kunnossa, niin kokonaisuus ei toimi.

Koulutuspäivä alkaa tunnin mittaisella teorialla, jossa tutustutaan kaikkiin niihin valmiuksiin, joita noutamisessa ja hyppäämisessä tarvitaan. Teorian jälkeen on varattu puoli tuntia harjoitteluaikaa jokaiselle koirakolle. Koirakoiden harjoitukset räätälöidään kunkin toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi, joten kannattaa jäädä seuraamaan myös muiden koirakoiden käytännön harjoituksia.

Kouluttajana on koirahieroja ja hyppytekniikkavalmentaja Anu Rikkilä. Hän on kilpaillut koiriensa kanssa tokossa, agilityssä ja palveluskoirien jälkikokeessa. Koirien kouluttaminen positiivisen vahvistamisen tekniikoilla on hänelle sydämenasia sekä se, että koira huomioidaan fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail