Hallivaraukset

Irtovuoron varaus

Irtovuorot varataan ja maksetaan helposti ja turvallisesti varauskalenterimme kautta. Kalenteri on auki aina kolme viikkoa eteenpäin. Tutustuttehan huolella etukäteen varaus- ja maksuehtoihin ja hallin käyttösääntöihin ja toimintaohjeisiin. Vastaamme mielellämme halliin liittyviin kysymyksiin ja opastamme varausten teossa. Tervetuloa tutustumaan ennen ensimmäisen varauksen tekoa!

  1. Valitse kalenteristamme sopiva vapaa aika. Vapaat ajat näkyvät vihreällä ja varaukset punaisella. Maalaa varattava ajanjakso ja klikkaa ”varaa”.
  2. Klikkaa ”seuraava” ja täytä lomakkeen tiedot.
  3. Erityisen tärkeää on kirjoittaa puhelinnumero oikein, koska se toimii ”avaimena” halliin. Varaukseen voi liittää 1-3 eri puhelinnumeroa. Kirjoita numerot peräkkäin ilman välejä tai väliviivoja ja erota numerot toisistaan pilkulla. Esimerkiksi näin: 050123456,040123456,045123456. Huom! Jos puhelimessasi on asetuksena puhelinnumeron näytön esto, sähkölukko ei pysty tunnistamaan numeroasi ja ovi ei aukea.
  4. Klikkaa ”tee varaus” ja sinut siirretään maksupalvelutarjoajamme Bamboran sivulle, jossa pääset maksamaan varauksesi haluamallasi maksutavalla. Maksun jälkeen saat varausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  5. Pääset sisään hallillemme soittamalla varaustietoihin liitetystä puhelinnumerosta hallin sähkölukon numeroon puh. 045-227 5692. Puhelu on maksuton. Ovi on avattavissa noin 15 minuuttia ennen varauksesi alkua. Puhelu hälyttää muutaman kerran, jonka jälkeen puhelu katkeaa ja lukko naksahtaa. Naksahduksen jälkeen oven saa vedettyä auki. Antamasi puhelinnumerot toimivat avaimena koko varatun vuoron ajan. Mikäli oven avaamisessa on ongelmia soita Kaijalle numeroon 040-544 8607.
  6. Hallin valot saa päälle ulko-oven oikealla puolella olevasta sähkökeskuksesta (Napit: valaistus 1, valaistus 2, valaistus 3). Lähtiessäsi hallilta, muista lukita ovi huolellisesti ja sammuttaa valot.

Huom! Varauskalenterin kautta tehdyillä irtovuoroilla ei ole peruutusoikeutta. Koiran tai ohjaajan sairastapauksissa vuoro voidaan vaihtaa korvaavaan vuoroon, mikäli peruutus tehdään 48 tuntia ennen varausta sähköpostitse yritys@moukaripaat.fi.

Varauskalenterista saa varattua kerrallaan 1/2 – 3 h vuoron. Peräkkäisiä kolmen tunnin varauksia voi toki tehdä, jos on tarvetta pitkälle vuorolle. Varaustietoihin liitetyt puhelinnumerot toimivat avaimena hallin oven sähkölukkoon. Varatessasi vuoron sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaat myös siitä, että kaikki kyseisellä vuorolla harjoittelevat koirakot noudattavat hallin sääntöjä.

Hallivuoroja voit maksaa tietyin rajoituksin myös Smartumilla, Virikeseteleillä, SporttiPassilla ja Tyky-maksuvälineillä. Työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla maksettavat hallivaraukset varataan sähköpostilla. Lisätiedot ja varaukset yritys@moukaripaat.fi

Bamboran kautta maksettaessa käytettävissä on seuraavat maksutavat:

Vakiovuoron varaus

Voit varata vakiovuoron itsellesi, treeniporukallesi tai koulutuksillesi. Vakiovuorot varataan sähköpostitse yritys@moukaripaat.fi tai puhelimitse Kaijalta 040-544 8607. Vakiovuorot laskutetaan etukäteen sopimuksen mukaisissa jaksoissa. Myös vakiovuoroon voi liittää kolme eri puhelinnumeroa, joilla hoituu sisäänpääsy halliin. Syksyn ja talven vakiovuoroista kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin jo kesän aikana. Vakiovuorojen hinnat löytyvät hinnastostamme.

Koko päivän/viikonlopun kestävät varaukset

Hallia voi varata koulutuksiin, seminaareihin, kasvattipäiviin jne. koko päiväksi tai viikonlopuksi. Viikonlopun ja koko päivän varausten hinnat löytyvät hinnastostamme. Tiedustelut ja yhteydenotot: Kaija 040-544 8607, yritys@moukaripaat.fi

Tilaa ei voi vuokrata toistaiseksi näyttelyihin tai näyttelyharjoituksiin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail