Verkkokaupassa ALE!

Verkkokaupassa ALE!

Yleinen
Kaikki varastossa jäljellä olevat tuotteet myydään nyt alennettuun hintaan! Moukaripäiden verkkokaupassa on hyvä valikoima laadukkaita leluja, nameja ja koulutustarvikkeita huippuhinnoin. Hyödynnä tarjoukset ja päivitä treenivälineet kuntoon. Tuotteet voi tilata halliin omalle treenivuorolle tai Matkahuollon noutopisteeseen. Voit sopia myös oman noutoajan hallin parkkikselle - turvallisesti ilman kontaktia, tuotteet tuodaan autolle :)
Lue lisää
Toimituskulut laskivat alle 10 kg:n lähetyksille!

Toimituskulut laskivat alle 10 kg:n lähetyksille!

Yleinen
Verkkokaupan toimituskuluihin on tehty hintapäivitys ja toimituskulut alle 10 kg:n paketeille laskivat. Nyt alle kymmenen kilon paketit kulkevat hintaan 5,90 euroa lähelle sinua. Verkkokauppaan on lisätty kivoja kesätuotteita treeneihin, uintireissuille ja pihaleikkeihin. Käy tutustumassa verkkokauppamme laatulelujen valikoimaan ja pistä tilausta tulemaan. Pistämme paketit matkan päälle useimmiten jo tilauspäivänä.    
Lue lisää
Verkkokauppaan lisättiin kuljetukset!

Verkkokauppaan lisättiin kuljetukset!

Yleinen
Moukaripäiden verkkokaupan laadukkaita koiraurheilutuotteita toimitetaan nyt koko Manner-Suomeen! Matkahuollon Pakettipalvelut kuljettaa harrastustarvikkeet ja treeninamit aivan kotikulmillesi. Matkahuollon verkostoon kuuluu 1 200 toimipistettä ympäri Suomen: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet (määrätyt K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset). Tarkemmin uudistuneista toimitusehdoistamme voit lukea täältä. Tuotteita voi edelleen noutaa joustavasti myös myymälästä, hallivuorolta tai Moukaripäät-hallin tapahtumista.  
Lue lisää