Ajankohtaista

Home / Ajankohtaista
Verkkokauppaan lisättiin kuljetukset!

Verkkokauppaan lisättiin kuljetukset!

Yleinen
Moukaripäiden verkkokaupan laadukkaita koiraurheilutuotteita toimitetaan nyt koko Manner-Suomeen! Matkahuollon Pakettipalvelut kuljettaa harrastustarvikkeet ja treeninamit aivan kotikulmillesi. Matkahuollon verkostoon kuuluu 1 200 toimipistettä ympäri Suomen: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet (määrätyt K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset). Tarkemmin uudistuneista toimitusehdoistamme voit lukea täältä. Tuotteita voi edelleen noutaa joustavasti myös myymälästä, hallivuorolta tai Moukaripäät-hallin tapahtumista.  
Lue lisää
TOKO MM 2018 -kisastudio

TOKO MM 2018 -kisastudio

Tapahtumat
TOKOn maailmanmestaruudesta kisaillaan Hollannissa 21.-24.6.2018. Tervetuloa kaikki TOKOn ystävät seuraamaan kisoja suorana lähetyksenä isolta screeniltä! Kisakatsomo on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-17. Sunnuntain finaali alkaa hieman aiemmin, joten sunnuntaina paikalle voi tulla jo klo 9.30 alkaen. Sisäänkäynti myymälän ovesta. Tarjolla on pientä purtavaa ja hallin puoli on tapahtuman ajan maksutta treenaajien käytössä. Ja tottahan toki myös myymälä on avoinna. Tule kannustamaan Suomen taitavaa joukkuetta ja lisäksi penkkiurheilu on aina porukalla hauskempaa! Kisojen aikataulu, osallistujat yms. info löytyy kisojen virallisilta sivuilta: https://fciobwc2018.nl/  
Lue lisää
Kesän aukioloajoista

Kesän aukioloajoista

Yleinen
Halli on avoinna läpi kesän edullisin kesähinnoin! Teemme kesän aikana hallilla muutamia päiviä kestäviä huolto- ja parannustöitä. Huoltopäivät näkyvät varauskalenterissamme varattuina aikoina, joten voitte huoletta tehdä varauksia kalenterin vapaille ajoille. Myymälämme palvelee kesä- ja heinäkuussa sopimuksen mukaan eli maanantaiaukiolot jatkuvat taas elokuussa. Tarkoituksenamme on myös kiertää pienen myyntikojumme kanssa muutamissa koiraurheilutapahtumissa. Lisää myyntipäiviä mahtuu vielä kalenteriin, joten jos kaipaatte järjestämiinne tapahtumiin tuotemyyjää, olkaamme yhteydessä yritys@moukaripaat.fi tai 040-544 8607. Verkkokauppamme on avoinna myös kesällä ja noutoajat voimme sopia aina tapauskohtaisesti. Verkkokauppamme toimitustavat ovat parhaillaan työn alla ja toimitustapavalikoima laajenee! Oikein rattoisaa kesän aikaa ja treeni-iloa kaikille asiakkaillemme!
Lue lisää
Tietosuoja-asiaa

Tietosuoja-asiaa

Yleinen
EU:n uusi tietosuoja-asetus koskee myös meitä pieniä toimijoita. Moukaripäissä uuteen tietosuoja-asetukseen alettiin valmistautumaan tammikuussa, jolloin verkkokauppamme avautui. Kotisivujemme alaosasta löytyy asiakasrekisteristeriseloste, johon toivomme kaikkien asiakkaidemme tutustuvan. Asiakasrekisterimme käyttötarkoitus on ainoastaan Moukaripäiden asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden varausten ja tilausten käsittely ja arkistointi sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Voit myös pyytää tietojasi poistettavaksi sähköpostitse tai kysyä asiasta lisää yritys@moukaripaat.fi Laki velvoittaa meitä säilyttämään hallivarauksia koskevat varaustiedot henkilötietoineen vähintään 6 vuotta. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille eli tietosi ovat turvassa kuten tähänkin asti.  
Lue lisää
Vakiovuorojen hinnat laskivat

Vakiovuorojen hinnat laskivat

Yleinen
Olemme uudistaneet vakiovuorojemme hinnoittelua selkeämmäksi ja läpinäkyvämmäksi. 1.4.2018 alkaen kaikki talvikauden vakiovuorot hinnoitellaan kiinteällä tuntihinnalla 37 euroa per tunti. Kaikki tunti- ja päivähinnat löytyvät nyt päivitetystä hinnastostamme. Vakiovuoroksi katsotaan hallivuoro, joka toistuu säännöllisesti viikottain tai joka toinen viikko vähintään 12 kertaa. Vakiovuoroja voi tiedustella yritys@moukaripaat.fi tai 040-5448607. Ensi syksyn ja talven vakiovuoroista kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin jo kevään ja kesän aikana.
Lue lisää
17.3. Susanna Berghäll: TOKOn sääntöluento

17.3. Susanna Berghäll: TOKOn sääntöluento

Tapahtumat
TOKOn ylituomari Susanna Berghäll saapuu pitämään käytännönläheistä keskusteluluentoa TOKOn sääntötulkinnoista Moukaripäät-hallille lauantaina 17.3. Tervetuloa kyselemään, keskustelemaan ja kuuntelemaan tuomarin näkökulmaa. Luennolle voit lähettää kysymyksiä etukäteen sähköpostiimme yritys(at)moukaripaat.fi. Paikkojen varaus ja osto tapahtuu verkkokaupassamme.
Lue lisää
Talvikaudelle muutama hallivuoro vapaana

Talvikaudelle muutama hallivuoro vapaana

Yleinen
Moukaripäät-hallin arki-illoista löytyy vielä primetime-aikaan muutama vapaa vuoro koiraurheilun tai liikunnan harrastajille. Vapaat hallivuorot ovat joka toinen viikko, joten sopii myös kauempaa ajeleville. Talvi on oikeastaan vasta alkanut, joten nyt jos koskaan kannattaa jatkaa treenikautta sisätiloissa. Valoisa, lämmin ja hyväpohjainen halli odottelee vakiovuorolaisia keskiviikkoisin ja perjantaisin. Kysy lisää yritys@moukaripaat.fi
Lue lisää
Verkkokauppa ja myymälä avattu

Verkkokauppa ja myymälä avattu

Yleinen
Hiphei, verkkokauppamme on avattu! Moukaripäiden verkkokaupasta löydät maistuvat treeninamit, laadukkaat palkkalelut ja tarvikkeet koiraurheiluun. Hallin yhteyteen avautuu myös noutomyymälä maanantaina 8.1.2018. Myymälä on nyt alkuun auki aina maanantaisin klo 17-20. Myymälässä ostokset voi maksaa käteisellä ja kortilla. Olemme hallilla paikalla myös muulloin, joten reippaasti vaan yhteydenottoa, jos haluat piipahtaa jonain muuna ajankohtana. Toimitamme tilauksesi kätevästi suoraan Moukaripäät-hallin koulutuksiin tai hallivuoroille. Tuotteet voi myös noutaa myymälästämme maanantaisin klo 17-20 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan!
Lue lisää
Koulutusuutuuksia 2018!

Koulutusuutuuksia 2018!

Yleinen
Tiistaisin 9.1. alkaa Anu Rikkilän koulutukset Moukaripäät-hallilla! Kursseja saatavilla mm. viretilan hallintaan, tokoon ja hyppytekniikkaan! Lisätietoja ja ilmoittautuminen anu @ koiranhetki.fi Tutustu lähemmin Anuun ja alkamassa oleviin kursseihin täältä. Anulta voit varata myös koirallesi hieronnan Moukaripäät-hallille. Anulle koirien kouluttaminen positiivisen vahvistamisen tekniikoilla on sydämenasia sekä se, että koira huomioidaan fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena. Tule Anun taitavaan, lempeään ja tehokkaaseen ohjaukseen!
Lue lisää
Satu Pajarisen koulutukset jatkuvat 2018!

Satu Pajarisen koulutukset jatkuvat 2018!

Yleinen
Suositut Satu Pajarisen dobo-tunnit jatkuvat tammikuussa 3.1. alkaen joka toinen keskiviikko ja sunnuntai. Satu jatkaa Moukaripäät-hallilla ensi vuonna myös tottelevaisuuskoulutusten parissa. Koulutuskyselyt ja ilmoittautumiset satu.pajarinen @ gmail.com. Seuraa Sadun koulutuskuulumisia facebookissa: Urheilukoirahieroja Satu Pajarinen  
Lue lisää